Vår service

Vårt uppdrag är sköta den interna servicen åt SKL-koncernens medarbetare och bolag.

Det innebär att vi ansvarar för välkomnandet av alla SKL:s besökare, driften av receptionen och konferenslokaler. Vi tar hand allt det praktiska runt om kring möten som genomförs i SKL:s hus som besökshantering, bokning och förtäring som god frukost, en välkomponerad lunch och gott kaffe med både söta och nyttiga tilltugg. Med vidunderlig utsikt över vackra Stockholm genomförs dagligen en mängd möten, konferenser och beredningar.

Vi hanterar också supportärenden för datorer och hjälper till med telefonrelaterade ärenden som inställningar i smartphones och surfplattor och supporterar flera olika lösningar för resfria möten. Vi ansvarar också för drift och support av sammanträdesrumstekniken.  I SKL:s välutvecklade filmstudio sköter våra sändningstekniker film och webbsända evenemang samt efterredigering och innehållsproduktion.

Vår expedition ombesörjer dagligen att post, frukt, källsortering och övrig service underlättar för alla SKL:s medarbetare. Kort sagt, vi får det dagliga livet på kontoret att fungera smidigt.

Spara

Spara