Jobba hos oss, SKL Fastigheter och service, www.sklfs.se

Jobba hos oss

Att arbeta på SKL Fastigheter och Service AB innebär att jobba i en spännande miljö där det händer saker hela tiden. Det innebär möten med många olika sorters människor där ingen dag är den andra lik. Vi står med ena foten i en politiskt styrd organisation där våra tjänster får hjulen att snurra och med andra foten i den kommersiella fastighetsvärlden där vi erbjuder attraktiva kontor och service som gör livet på kontoret enklare för våra hyresgäster.

Som medarbetare hos oss är du en del av ett företag med fastigheter, service och relationer i fokus. Våra medarbetare och kunder trivs hos oss och det märks i våra medarbetar- och kundundersökningar. Och det är vi väldigt stolta över. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare är vår främsta tillgång och nyckeln till framgång. Vi jobbar aktivt med att främja individuell utveckling såväl som företagskultur. Idag är vi ett 40-tal medarbetare som jobbar på SKL Fastigheter och service AB. Kanske är du vår nästa?

Vi är alltid intresserade av engagerade och servicedrivna medarbetare eller praktikanter med inriktning på vår breda verksamhet. Mejla gärna din intresseanmälan och ditt CV till oss på jobb@sklfs.se

Projektansvarig till Slussgården

Brinner du för hållbarhet, projektutveckling, byggnation och fastighetsfrågor?

Nu förstärker vi vårt fastighetsteam med en projektansvarig då vi de närmaste fem åren har flera större projekt på gång. I denna nya roll har du möjlighet att bygga upp och forma projektverksamheten på Slussgården.

Läs mer om tjänsten här

Redovisningsansvarig

Vi behöver förstärka vår ekonomifunktion med kommunikativ och prestigelös redovisningsansvarig. Du bidrar i bolagets ekonomiska processer och utveckling, som en del i organisationens tillväxt. Vi söker dig som ser värdet av samarbete och förstår att du är en del av framgången.

Läs mer om tjänsten här